Høstseminar

Høstseminar

Publisert av Unni Færøvik den 08.10.17.
Lørdag 23. september var korpset samlet på skolen for en dag med mye spilling og morro. I tillegg til vår faste dirigent, Gregorio, hadde vi med både slagverksinstruktør og kornettinstruktør denne dagen, og barna gjorde en flott innsats. 

Dagen startet med felles oppvarming. Deretter ble korpset delt inn i grupper. Målet for dagen var å øve inn tre låter: Mollan, Centuries. I tillegg øvde slagverkerne på Decpasito.

Gregorio øvde med de nyeste korpsmedlemmene. For de fleste var dette første gangen de var med på seminar. De eldste kornettistene fikk øve med kornettinstruktør, Carl Martin Schaathun, og slagverkerne var sammen med slagverksinstruktør, Lars Tranum Arnegaard. I tillegg til å øve på fellessangene fikk de fordype seg i øvelser for å bli flinkere på instrumentet sitt.

- Det er enda mer effektivt når vi får egen instruktør som spiller kornett for han er spesialist på kornett, sier Sigrid som har spilt kornett i korpset i snart 3 år.

Det er ikke bare spilling som forgår på seminar. I pausene ble det servert frukt og til lunsj fikk alle barna pizza. Denne gangen var det gjemsel i gangene som var den store pauseaktiviteten.

- Det er viktig at barna har det gøy sammen også utenom musikken. I korpset spiller man sammen på tvers av alder og det er fint å ha venner som ikke er på samme klassetrinn også, sier Unni Færøvik, leder i Linderud skoles musikkorps.

På slutten av dagen samlet alle seg og satte sammen låtene de hadde øvd på. En halv time før seminaret var slutt kom foreldrene på hentekonsert og fikk høre hva barna hadde jobbet med.