Vil du bli med i korpset?

Vil du bli med i korpset?

Publisert av Unni Færøvik den 01.11.18.

Hva gjør vi i korpset?

I Linderud skoles musikkorps lærer man å spille et musikkinstrument og å spille i korps sammen med andre. 

 

De nye korpsmedlemmene fra 3. trinn blir en egen gruppe som vi kaller aspiranter. Aspirantene får være med på sosiale aktiviteter og blir invitert på konserter og arrangementer i tillegg til opplæringen i klassekorpset i musikktimene på skolen.

 

Vi har planlagt følgende aktiviteter framover:

  • Bowling på Veitvet: 23. november
  • Jul på Veitvet: 2. desember (Obs! Bydelen har varslet at datoen kan bli endret)
  • Årsmøte og årsfest: 26. februar

 

Hva koster det?

Å spille i korps er en rimelig hobby. For aspirantene koster det kun 50 kr i halvåret å være med siden all instrumentalopplæring foregår i klassekorpset. 

 

Fra 4. klasse koster 700 kr (500 kr for søsken) i halvåret. Det inkluderer undervisning, lån av instrument, uniform, forsikring og noter.Mer informasjon om dette kommer før sommerferien.

 

Hva forventer vi av foreldre/foresatte?

Linderud skoles musikkorps er en frivillig organisasjon som drives av foreldrene for at barna skal få spille i korps. Vi har god økonomi og har ikke loppemarked eller andre store dugnadsaktiviteter. Men vi ber gjerne foreldrene om å stille opp på turer som ledere, hjelpe til med å gjøre i stand til konserter, bake kaker eller lignende. 

 

Ta kontakt med Kuga (mor til Sobidan) på tlf 41586308 eller Unni (mor til Sigrid) på tlf 98685686 eller epost unnifarovik@yahoo.no hvis du har spørsmål. 

 

Hvordan melde seg inn?

Barna har fått med seg invitasjon og innmeldingsskjema fra skolen, men dere kan også laste det ned her. Utfylt skjema kan scannes eller tas bilde av og sendes på epost til Unni eller barnet kan levere det til korpsets dirigent, Gregorio Gavito, i klassekorpstimen.

Vi ønsker barn og foreldre på 3. trinn hjertelig velkommen til Linderud skoles musikkorps!