Velkommen til korpset

Velkommen til korpset

Linderud skoles musikkorps – Linderudkadettene er en frivillig organisasjon som drives av foreldrene for at barna skal få spille i korps. I Linderud skoles musikkorps lærer man å spille et musikkinstrument og å spille i korps sammen med andre. Hver uke har vi samspill og instrumentalopplæring. I tillegg arrangerer vi konserter, seminarer og turer.

Les mer
Vil du bli med i korpset?

Vil du bli med i korpset?

For andre år på rad har elevene på 3. trinn på Linderud skole klassekorps i musikktimene. Klassekorpsundervisningen er et samarbeid mellom skolen og korpset, og vi er veldig glade for å kunne gi alle barna mulighet til å lære å spille et instrument. I år vil vi gi barna på 3. trinn mulighet til å melde seg inn i korpset allerede mens de spiller kassekorpset.

Les mer
Korpsseminar på Brennabu

Korpsseminar på Brennabu

6. - 8. april var Linderud skoles musikkorps på seminar i Valdres sammen med Vestre Slidre skulekorps og Vang barne- og ungdomskorps. Vi lærte inn felles marsjrepertoar, lekte i snøen og hadde quiz. 17. mai skal vi gå sammen opp Karl Johan og spille for kongen!

Les mer
17. mai 2018

17. mai 2018

Tusen takk til alle i Vestre Slidre skulekorps, Vang barne- og ungdomskorps og Linderud skoles musikkorps som var med å gjorde 17. mai 2018 til en fantastisk dag!

Les mer
Årsfest 2018

Årsfest 2018

10. februar var korpset samlet til årsmøte og årsfest. Korpset spilte, det ble pizza og is - og ikke minst utdeling av årsløv og utmerkelser.

Les mer
[VEILEDNING] Aktuelle tema og linker. F.eks. til Sponsorer eller Grasrot.